Karaağaç Hayriye Can Kireççi Ortaokulu

Vizyon: Ülke düzeyinde kaliteli eğitim veren, gerçekleştirdiği sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle ilgi odağı haline gelmiş, çağdaş bir eğitim ve kültür merkezi olmak.

Misyon: Öğrencilerimizi yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda, özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, dünyada eğitim alanındaki gelişmelere ayak uydurabilen ve üst öğrenime bu donanımla gidecek bireyler olarak yetiştirmek; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde kendilerini geliştirebilmelerini sağlamak; okul çevresine eğitim, öğretim, bilim ve kültür alanlarında bilgiye ulaşma ve kullanma olanağı sunmaktır.

Başarılar:

Saatler: 07:00 12:40
Isınma: KLİMA
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://hayriyecankirecci.meb.k12.tr

Adres - KARAAĞAÇ ÖVÜNDÜK MAH. DENİZ ÖVÜNDÜK CAD. NO 8A ARSUZ / HATAY

Yerleşim Yeri - HATAY ARSUZ KARAAĞAÇ MAHALLESİ

Adres - KARAAĞAÇ ÖVÜNDÜK MAH. DENİZ ÖVÜNDÜK CAD. NO 8A ARSUZ / HATAY

Ulaşım ŞEHİR İÇİ TOPLU TAŞIMA ARAÇLARIYLA ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE UZAKLIK:61 KM İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK :30 KM